Alla paket skickas inom 24h!

Retur, Byte & Reklamation


Retur/Ångerköp

När du handlar på swemining.se har du 14 dagars ångerrätt.

Så här gör du en retur samt nyttjar din ångerrätt hos oss:

1. Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss [email protected] I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

2. Vi skickar en retursedel till dig via mail, observera dock att vi kommer att dra av 99 SEK från återbetalningsbeloppet. Om du vill returnera paketet själv kan du hitta vår adress nedan.

3. Du står för skicket på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

  • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.        

Address vid retur: 

                                              Swe Mining AB
                                              Box 4111
                                              175 04,  Järfälla


Reklamation

Om något är fel med din vara ber vi dig reklamera den till oss så snart som möjligt. Du måste skicka tillbaka varan för att vi ska kunna godkänna en reklamation, vi förbehåller oss rätten att debitera för varor som ej returneras. 

Så här gör du en reklamation hos oss:

1. Kontakta oss via mail till [email protected] angående din reklamation. Beskriv felet med varan samt bifoga bilder/videos som tydligt visar att varan är defekt.

2. Vi kommer att skicka en retursedel till dig utan kostnad om reklamationen blir godkänd eller fråga om mer information.

3. Invänta bekräftelsemail från oss på Swe Mining när vi mottagit och inspekterat varan.

4. Klart! Du får nu en återbetalning från oss!

OBS: Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en administrationsavgift på 99 SEK om inget fel kan hittas på den returnerade produkten.